O podjetju

Podjetje Partikless je plod vizije mlade in ambiciozne ekipe posameznikov, ki jo vodijo iste vrednote in cilji. Od leta 2014 gradimo naš posel na temeljih izkušenj, znanja, profesionalnosti in strasti do dela. V ekipi smo združeni mladi strokovnjaki, ki s pomočjo prvorazrednih proizvajalcev in dobaviteljev filtrske opreme nudimo našim strankam dostop do prvovrstnih rešitev oz. vrhunske tehnologije. Specializirali smo se za dobavo in implementacijo rešitev s področij filtracije in optimizacije procesov v različnih industrijskih panogah.

INTEGRITETA

Imej pogum in vedno ravnaj z integriteto.

UPRAVLJANJE IN SKLADNOST S PREDPISI

Delovati z ustreznim upoštevanjem pravic drugih. Postaviti varnost na prvo mesto. Uvajati okoljsko odličnost in ravnati v skladu z vsemi zakoni in predpisi. Ustaviti se, premisliti in vprašati.

NAČELNO PODJETNIŠTVO

Uveljavljati filozofijo vzajemne koristi. Ustvariti presežno vrednost za podjetje z vrhunskim odnosom do strank in družbe. Prispevati, da Koch postane cenjeni partner strank, zaposlenih, dobaviteljev, skupnosti in drugih pomembnih akterjev.

PREOBRAZBA

Preobraziti sebe in podjetje. Iskati, razvijati in uporabljati vizije, strategije, metode in produkte, ki omogočajo ustvarjati največjo možno dodano vrednost.

ZNANJE

Pridobiti najboljše znanje iz vseh virov, ki bo omogočilo izboljšanje delovne uspešnosti. Proaktivno izmenjevati znanje. Dosledno in spoštljivo soočanje z izzivi.

PONIŽNOST

Biti ponižen, intelektualno pošten in se konstruktivno spoprijemati z realnostjo. Razviti natančen občutek lastne vrednosti na podlagi svojih prednosti, omejitev in prispevkov. Uravnavati lastno delovanje v skladu s temi standardi in enako zahtevati od drugih.

SPOŠTOVANJE

Obravnavati vsakogar s poštenostjo, dostojanstvom, spoštovanjem in rahločutnostjo. Zaobjeti različne perspektive, izkušnje, talente, znanje in veščine ter izkoristiti moč raznolikosti.

SAMOURESNIČITEV

Biti vseživljenjski učenec in uresničiti svoj potencial, ki je bistven za osebnostno izpolnitev. Bolj kot je človek samouresničen, bolje se spoprijema z realnostjo, sooča z neznanim, bolj ustvarjalno rešuje izzive in pomaga drugim k uspehu.

Partikless - mlado podjetje z neskončno vizijo

Partikless je ambiciozno podjetje, ki gradi prihodnost. Naš osnovni cilj je biti prva izbira kupca v regiji, ki želi vrhunsko procesno tehnologijo na področju filtracije, separacije, purifikacije. Kljub mladosti smo podjetje, ki združuje mlade strokovnjake ter s pomočjo prvorazrednih proizvajalcev filtrske opreme nudi svojim strankam dostop do prvovrstnih rešitev oz. vrhunske tehnologije za filtracijo in optimizacijo procesov v različnih industrijskih panogah. Ekipo zaznamuje strast do dela in navdušenje za sprejemanje izzivov in iskanje rešitev. V prihodnje želimo zgraditi center kompetenc, ki bo kos vsaki želji oz. potrebi naših cenjenih strank in partnerjev. Naše vrednote so: strast, znanje, profesionalnost, dostopnost.